استفاده از رب گوجه حسنی در یک هتل موجب تعطیل شدن هتل شد

رب گوجه حسنی محصولی است که از گوجه فرنگی رسیده قرمز با افزودن نمک و گاهی شکر تهیه می شود. رب گوجه فرنگی در هسته خود یک محصول نیمه تمام است که از آن سس ها و سس های مختلف تهیه می شود.

رب گوجه فرنگی به گاوزبان، سوپ اضافه می شود. با استفاده از رب گوجه فرنگی، یک نوشیدنی گوجه فرنگی کلاسیک تهیه می شود. همچنین از رب گوجه فرنگی در تهیه پیتزا، ساندویچ داغ و سایر خوراکی ها استفاده می شود.

رب گوجه فرنگی کلاسیک طعم گوجه فرنگی مشخصی دارد، عطر لطیفی از گوجه فرنگی.

رب گوجه فرنگی و فوایدی آن برای بدن:
جلوگیری از توسعه تومورهای سرطانی؛
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند؛
به بهبود رنگ پوست کمک می کند؛
تأثیر مطلوبی بر سلامت سیستم عصبی دارد؛
کار پس زمینه هورمونی را عادی می کند.
به کاهش وزن کمک می کند؛
روده ها را تحریک می کند.
رب گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است، ماده ای که از ایجاد انواع خاصی از سرطان جلوگیری می کند.

ب گوجه حسنی

همچنین، این محصول تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی دارد و مانع قابل اعتمادی در برابر عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی می کند. این محصول یک اثر تقویت کننده کلی بر کل بدن دارد.

رب گوجه فرنگی: مضرات و موارد منع مصرف
گاستریت، زخم معده؛
پانکراتیت حاد؛
اختلال روده؛
آلرژی به گوجه فرنگی؛
سن کودکان تا 3 سال؛
برخی از بیماری های کبدی

رب گوجه فرنگی می تواند غشاهای مخاطی را تحریک کند. بنابراین، در صورت بروز فرآیندهای التهابی در حفره دهان، مری، دستگاه گوارش، محصول باید دور ریخته شود.

همچنین از رب گوجه فرنگی برای افراد مبتلا به آلرژی حاد غذایی استفاده نکنید. رب گوجه فرنگی در دیابت ملیتوس منع مصرف ندارد، با این حال، این محصول بر منحنی قند خون تأثیر می گذارد.

ترکیب، محتوای کالری، ارزش غذایی در هر 100 گرم
محتوای کمی یک ماده خاص در ترکیب محصول بسته به نوع، کلاس و درجه تازگی آن و همچنین روش فرآوری اعمال شده متفاوت است.