میوه های شیرین شده (پاپایا، چیپس موز، نارگیل). اینها میوه های خشکی هستند که قبل از خشک شدن در شربت خیس شده اند.
اشتباه نگیرید: میوه های شیرینی دسر هستند، نه میوه های خشک سالم.
میوه خشک در ارومیه را در شربت قند می جوشانند، خشک می کنند. کالری زیادی در آنها وجود دارد، اما فواید آن در جوانه از بین می رود.
بسته بندی چه باید بگوید؟
اگر فکر می کنید میوه های خشک و فقط آنها در بسته بندی زیبایی هستند، در اشتباهید.
مواد نگهدارنده و رنگ وجود دارد. نیازی به ترس از مواد نگهدارنده نیست، سطح آنها کنترل می شود، دوز آنها از حد مجاز فراتر نمی رود. اما در هر صورت ترکیب را بخوانید و نتیجه بگیرید.
توصیه می شود (به خصوص اگر میوه های خشک برای کودکان را در نظر دارید) بسته هایی را با علامت GOST خریداری کنید نه TU.
یه جورایی آرام تر میوه های خشک و آجیل مشمول گواهینامه اجباری در سیستم GOST نیستند، اما وقتی با دقت به بسته بندی ها در نزدیکترین سوپرمارکت نگاه کردم، متوجه شدم که میوه های خشک “GOST” زیادی وجود دارد.
کشمش انگور قرمز مفیدتر از انگور سبز است.
کشمش حاوی مقدار زیادی بور است که از ایجاد پوکی استخوان جلوگیری می کند و منگنز که برای غده تیروئید ضروری است و همچنین پتاسیم، آهن و منیزیم، ویتامین های B1، B2 و B5 وجود دارد.
کشمش “با دم” با این واقعیت متمایز می شود که در حین جداسازی ساقه تحت پردازش مکانیکی قرار نمی گیرند. بنابراین، توت ها مچاله نمی شوند و ظاهر خود را از دست نمی دهند.
بالاترین نمرات کشمش فقط “با دم اسبی” است.
99 درصد کشمش های سبک که در مغازه ها و بازارها به فروش می رسند با گوگرد تصفیه می شوند تا رنگ زرد طلایی به آن ها بدهد.
کشمش خشک شده طبیعی از انگورهای روشن رنگ قهوه ای روشن دارد! بهتر است کشمش را برای کمپوت با دانه مصرف کنید، حاوی بیشترین آنتی اکسیدان است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.