شکلات زنجبیلی جینجر بخورید تا از سرطان معده در امان باشید

دفعه بعد که یک تکه شکلات زنجبیلی جینجر می خورید، ممکن است مجبور نباشید در مورد آن احساس گناه کنید. علیرغم شهرت بد آن برای افزایش وزن، تعدادی از فواید سلامتی ممکن است با این خوراکی خوشمزه همراه باشد.

شکلات از دانه های درخت کاکائو گرمسیری Theobroma تهیه می شود. اولین استفاده از آن به تمدن اولمک در میان آمریکا برمی گردد.

پس از کشف اروپا در قاره آمریکا، شکلات در جهان بسیار محبوب شد و تقاضای آن افزایش یافت.

شکلات از آن زمان به دلیل طعم بی نظیر، غنی و شیرین آن به یک محصول غذایی محبوب تبدیل شده است که میلیون ها نفر هر روز از آن لذت می برند.

مصرف شکلات از دیرباز با بیماری هایی مانند دیابت، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا مرتبط بوده است.

شکلات زنجبیلی جینجر
اعتقاد بر این است که شکلات حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها است.
برخی مطالعات نشان داده اند که شکلات می تواند سطح کلسترول را کاهش داده و از کاهش حافظه جلوگیری کند.
شکلات حاوی مقدار زیادی کالری است.
افرادی که به دنبال کاهش یا حفظ وزن هستند باید شکلات را در حد اعتدال مصرف کنند.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که شکلات ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
شکلات به دلیل داشتن چربی و قند زیاد، پرس بد زیادی دریافت می کند. مصرف آن با آکنه، چاقی، فشار خون بالا، بیماری عروق کرونر و دیابت مرتبط است.

با این حال، با توجه به یک بررسی منبع مطمئن اثرات سلامتی شکلات که در مجله پزشکی هلند منتشر شده است، این همه خبر بد نیست.

نویسندگان به این کشف اشاره کردند که کاکائو، ماده اصلی شکلات، حاوی ترکیبات فنلی فعال بیولوژیکی است.

این دیدگاه مردم را در مورد شکلات تغییر داده است و تحقیقاتی را در مورد تأثیر آن بر پیری و شرایطی مانند استرس اکسیداتیو، تنظیم فشار خون و تصلب شرایین تحریک کرده است.