سس فرانسوی کاله معمولاً به عنوان چاشنی برای غذاهای ماهی و سوپ ماهی استفاده می شود، به ویژه در خورش ماهی سنتی پرووانسی معروف به bouillabaisse. از سیر، زعفران، فلفل چیلی، روغن زیتون، آرد سوخاری و گاهی زرده تخممرغ تشکیل شده است، زیرا در برخی از دستور العملها از سس مایونز به عنوان پایه استفاده میشود.
نام سس به دلیل رنگ تند و قهوه ای مایل به قرمز سس به زنگ زدگی ترجمه می شود. اگرچه مشخص کردن ریشه های رویل دشوار است، از آنجایی که بویلابیس مدرن همیشه با رویل سرو می شود، می توان نتیجه گرفت که سس باید از اواخر قرن هجدهم، زمانی که اولین دستور پخت بویلابیس در چاپ ظاهر شد، با غذا همزیستی داشته باشد.
سس تارتار نوعی سس بر پایه سس مایونز است که به احتمال زیاد در فرانسه منشا گرفته است. پایه خامهای بهطور سنتی با سس مایونز درست میشود، اگرچه برخی از تغییرات گاهی اوقات ممکن است کرم فریشه را انتخاب کنند، در حالی که افزودنیهای اختیاری معمولاً شامل ادویهها و عمدتاً جعفری خرد شده، ترخون، کپر و ترشی است.
در صورت تمایل، زرده تخم مرغ آب پز را نیز می توان اضافه کرد. اگرچه این سس به نام تاتارها – گروه قومی ترک زبان از آسیای مرکزی – نامگذاری شده است، اما به منطقه یا مردم مربوط نیست. این نام احتمالاً به عنوان اشاره ای به بافت درشت سس ظاهر شده است – زیرا تاتارها به رفتار وحشیانه خود معروف بودند.
چرا نباید گیاهان را در پریگوردین بریزید؟ همین حالا ابرو را باز کنید – راهنمای مفید ما در مورد سس های فرانسوی (تقریبا) هر آنچه را که باید بدانید را به شما می گوید.
بشامل
کره، کمی آرد و شیر خامه ای. می توان آن را با استاک، سبزیجات، قارچ و غیره طعم دار کرد، اما بسیار غنی تر و خوشمزه تر از سس سفید بریتانیایی است که با آب تهیه می شود. در واقع تصور می شود که در توسکانی رنسانس سرچشمه گرفته است، در اوایل قرن شانزدهم به لطف سرآشپزهای کاترین دو مدیچی به فرانسه راه یافت. در حال حاضر یکی از پنج سس مرس کشور است که توسط اسکوفیر افسانه ای فهرست شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.