در اروپا فلفل دلمه ای های ایران را برای درمان سرطان تجویز کردند

فلفل دلمه ای های ایران  بسیار غنی از ویتامین C است. در واقع، حاوی بیش از دو برابر مقدار موجود در میوه هایی مانند پرتقال، توت فرنگی و کیوی است. به طوری که 60 گرم فلفل حاوی مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C است.
عمل ادرارآور: فلفل دلمه ای به دلیل غنی بودن از پتاسیم و نسبت کم سدیم، خاصیت ادرارآوری دارد که باعث تسهیل دفع مایعات از بدن می شود.

همه اینها باعث می شود مصرف آن در موارد فشار خون، هیپراوریسمی و نقرس، سنگ کلیه، احتباس مایعات و الیگوری بسیار مفید باشد.

علاوه بر این، این افزایش تولید ادرار نه تنها به دفع مایعات بلکه مواد زائد محلول در آنها مانند اوره، اسید اوریک و غیره نیز کمک می کند.

پتاسیم همچنین برای انتقال تکانه های عصبی و در فعالیت عضلانی ضروری است.

از آنجایی که بسیاری از انواع فلفل دارای طعم شدید هستند، به سختی لازم است نمک اضافه شود، که می تواند در تهیه رژیم های غذایی کم سدیم برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، مبتلا به آسیب های کلیوی یا قلبی عروقی استفاده شود.

کلسیم موجود در فلفل دلمه ای به سختی در ارتباط با لبنیات یا سایر مواد غذایی که منابع بسیار خوب این ماده معدنی محسوب می شوند جذب می شود.

منیزیم برای عملکرد روده، اعصاب و ماهیچه ها مفید است، بخشی از دندان ها و استخوان ها است، ایمنی را بهبود می بخشد و اثر ملین ملایمی دارد.

فلفل دلمه ای های ایران

فسفر مانند کلسیم و منیزیم نقش مهمی در شکل گیری دندان ها و استخوان ها دارد.

2. چه کسی باید آن را مصرف کند؟
پس از دانستن تمام خواص فلفل دلمه ای، می توان نتیجه گرفت که مصرف آن ها جالب است:

· برای زنان باردار.
· کودک
· افرادی که به رژیم های کم کالری نیاز دارند. کنترل وزن. رژیم های کاهش وزن
· افرادی که به رژیم های کم سدیم نیاز دارند.
· یبوست.
· رژیم های غذایی کم چرب.
· فشار خون.
هیپراوریسمی.
· رها کردن
· سنگ کلیه.
· احتباس مایعات و الیگوری.
· کلسترول
· دیابت.
· بیماری های روماتیسمی، آرتریت و سل استخوانی.

با فلفل دلمه ای می توانید مربای تهیه کنید که برای تهیه کیک یا همراه با غذاهایی مانند پنیر بسیار مناسب است.

به دلایلی که هنوز به خوبی شناخته نشده‌اند، افرادی که به لاتکس یا میوه‌های گرمسیری مانند کیوی یا موز حساسیت دارند، ممکن است به فلفل نیز حساسیت داشته باشند.