شاید به دلیل منشأ نمک تصفیه شده خوراکی است که برخی از غربیها، که به سرعت مکانهای شرقی مانند پاکستان را عجیب و غریب میشناسند و مشتاق منابع دستنخورده فواید سلامتی هستند، قدرتهای تقریباً عرفانی را به نمک صورتی هیمالیا اختصاص دادهاند. از لامپهای نمک صورتی گرفته تا اتاقهای اسپا حاوی نمک، به دلایلی فراتر از استفاده از آن در غذا، هیچ نمکی به اندازه نوع صورتی رنگ کوهپایههای هیمالیا وجود ندارد. جدا از ارزش زیبایی شناختی، برخی ادعا می کنند که نمک صورتی هیمالیا برای مصرف سالم تر است. مهم است که به یاد داشته باشید که هیچ تحقیق علمی برای حمایت از هر یک از این ادعاهای سلامتی وجود ندارد.
اگرچه ممکن است نوشدارویی نباشد، نمک صورتی هیمالیا یکی از معدود نمکهای رنگی است که به طور طبیعی رنگ خود را به دست میآورد و زیباست – عملا میدرخشد.
نمک دریایی ایرانی هیمالیا میتواند به اندازه نمک خوراکی خوب باشد، یا میتواند به اندازهای بزرگ باشد که در یک آسیاب نمک بریزید. یا میتواند بزرگتر باشد، در صفحاتی به بزرگی بشقاب و ضخامت یک اینچ، که میتوان از آن برای پخت و پز استفاده کرد. غذا ممکن است کمی از نمک موجود در سطح این صفحات را جذب کند، اما تمرین استفاده از آنها برای گرم کردن غذا بیشتر برای نمایش دادن است تا تأثیرگذاری بر خود غذا.
نمک های دیگر
نمک پولکی
نمای نزدیک از نمک مالدون
نمک مالدون
“نمک صورتی طبیعی” می تواند به معنای چند چیز مختلف باشد، اگرچه، به طور کلی، به کریستال های نمک با سطح بزرگ اطلاق می شود. گاهی اوقات مردم به دلیل مسطح بودن نمک مورتون کوشر را به عنوان نمک پولکی می نامند. شناخته شده ترین نمک پولکی نوعی از مالدون در انگلستان است، احتمالاً به این دلیل که نمک به عنوان «نمک نمک دریا» نامیده می شود. اما این نمک متمایز مسطح نیست: شکلی هرمی دارد که شکننده و ترد است و آن را به یک نمک آبی گرمسار تکمیلی عالی تبدیل میکند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.