تاثیرات مثبت خوردن انجیر آردی در هضم غذا!

حالا گفتم انجیر کنجکاو بود. آنها خزان کننده هستند، اما گرما و نور داده شده می توانند همیشه سبز بمانند، و بیشتر از آن، انجیر با اصل و نسب آب و هوای گرم خود سعی می کند سه محصول در سال میوه دهد.

اکنون چند قرن پیش، یک باغبان فرانسوی د لا کوینتین موفق شد هر سه محصول را در سال بگذراند، اما این کار به کار، دستکاری و حرارت بسیار زیادی نیاز داشت. هدف گذاری برای یک محصول خوب در تابستان، زمانی که هوا به اندازه کافی برای رسیدن میوه های واقعا شیرین است، ساده تر است.

رشد برای یک محصول خوب به این معنی است که وان ها از اواخر پاییز تا اواخر زمستان در فضای باز می روند و فضای زیر پوشش را آزاد می کنند. قرار گرفتن در معرض آب و هوای سخت گیاهان را از آفات پاک می کند و در اواسط زمستان هر انجیر کوچک را حذف می کنید. در بهار آن انجیرهای ماهی را که شروع به ترک کردن بهترین ها می کنند و واقعاً بزرگ و شیرین هستند، به سختی نازک می کنند. بعد از اینکه طعم اولین انجیر تازه را که در خانه پرورش داده اید میل کردید، به گونه های بیشتر و گلخانه ای بزرگتر می خواهید.

در بریتانیا انواعی داریم که انجیر آردی رسیده را بدون گرده افشانی تولید می کنند و بنابراین بدون دانه هستند. هر چند درختان انجیر وحشی اصیل مانند مدیترانه و کتاب مقدس به کمک یک زنبور کوچک کالسید نیاز داشتند، این درختان چهار نوع گل، نر، ماده، ماده ساختگی و گل های صفراوی را در سه دسته انجیر تولید می کنند.

(انجیرهای ماده ساختگی بهاره دارای گلهای ماده عقیم هستند و ممکن است به میوه‌های بدون دانه رسیده شوند.) انجیرهای نر دارای گل در اوایل بهار همزمان متورم می‌شوند، سوراخی در انتها به زنبورهای ماده اجازه می‌دهد که در گل‌های صفراوی تخم‌گذاری کنند. در اعماق داخل، جوجه ها بیرون می آیند، نرها ابتدا ماده ها را بارور می کنند و سپس می میرند، ماده ها از سوراخی خارج می شوند که اکنون توسط گل های نر گرده پوشیده شده است.

آنها بال دارند و به سمت دسته بعدی انجیرهای متورم تابستانی پرواز می کنند که سوراخ های آنها به آنها اجازه ورود می دهد، در داخل فقط گل های ماده معمولی هستند که برای جلوگیری از تخم گذاری زنبورها شکل گرفته اند. با این حال، زنبورها در این فرآیند این انجیرها را گرده افشانی می کنند.

دسته سوم یا پاییزی انجیر متورم می‌شود، سوراخ‌های آن‌ها باز می‌شود و به زنبورهای ماده اجازه می‌دهد تا در آنجا تنها گل‌های صفراوی پیدا کنند که بتوانند در آن تخم بگذارند. این انجیرهای پاییزی زنبورهای صفراوی را که در بهار بیرون می آیند و چرخه را دوباره شروع می کنند، نگهداری می کنند و تغذیه می کنند.

  • منابع:
    1. FIGS FOR FINE FRESH FRUITS